Cat de scurta sa fie fusta?

“Cat de scurta sa fie fusta? “sau “Ce lungime de fusta ma avantajeaza?” sunt 2 intrebari pe care le aud din ce in ce mai des in jurul meu.

Daca doresti sa iti conturezi talia, alege o fusta cu talie inalta. Pentru constitutiile atletice se potrivesc cam toate tipurile de lungimi si modele: mini, midi, maxi, closh,drepte, cu pliuri…In cazul in care avem de-a face cu o constitutie mai robusta, se poate alege intre fustele pana la genunchi in pliuri pana la fustele closh, dar trebuie tinut minte sa accesorizam tot timpul cu o curea ingusta si cu o pereche de pantofi cu toc, sau platforme. Daca ai soldurile putin mai pronuntate fata de parte superioara a corpului, atunci o fusta evazata sau una tip sirena ar putea sa mascheze soldurile si sa armonizez corpul.

Sa nu uitam ca indiferent de constitutie, tocurile pot fi un accesorie de neinlocuit – subliniaza linia picioarelelor si scot in evidenta modelul fustei.

Sper ca aceste mici trucuri sa va ajute maine dimineata cand va trebui sa alegeti din garderoba o fusta .

Uitandu-ma la nenumaratele site-uri dedicate femeilor, am descoperit pe http://www.envy.ro niste fuste foarte frumoase, din care eu mi-as alege cel putin (:D) urmatoarele modele:

Advertisements

About Ab'yz

Get up and smile to the sun! It's a petty not to enjoy each day, each sunrise, each moonlight...things will never be the same as they are now, in this very moment...enjoy the world, enjoy the people arround you, enjoy you!
This entry was posted in Ce as purta, Fashion and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s