Tendinte primavara-vara 2010

Primavara a inceput deja de ceva vreme dar abia de ceva vreme si-a intrat serios in rol. Si noi la fel…am inceput sa facem curatenie in dulapuri pentru a ascunde hainele groase de iarna si a le face loc celor subtiri , colorate si vaporoase de primavara-vara…colorate este un fel de a spune pentru ca in primavara aceasta nonculorile sunt cele care fac legea…bejul, culoarea sampaniei si nuatele si tonurile de gri sunt cele care, in aceasta primavara- vara, au omorat culorile tari ce erau in mare voga anul trecut . Dar asta nu inseaman ca vom avea  o primavara monotona, accesoriile sunt cele care au pus stapanire pe culori.

Intr-o alta ordine de idei, geometria hainelor este cea care le scoate din anonimat – animal print, sacouri cu umeri inalti, “boyfriend jeans” sau “boyfriend t-short” sunt printre cele mai  “hot” tinute ale acestui sezon. Sa nu uitam de pantalonii scurti (cu cat mai scurti cu atat mai sexy si mai in trend 😀 ) care pot fi purtati cu sosete foarte lungi, pana peste genunchi, pentru un efect optim.

Spring 2010 trends

Pantaloni scurti si sacou cu umeri inalti

 

Culori neutre, dungi, animal print si sosete lungi

Culori neutre, dungi, animal print si sosete lungi

 

Blazer - must have-ul sezonului

Blazer - must have-ul sezonului

 

Si pentru incheiere, prezentarea colectilor primavara-vara 2010 : Moschino Cheap and Chic  si Bluegirl:

Advertisements

About Ab'yz

Get up and smile to the sun! It's a petty not to enjoy each day, each sunrise, each moonlight...things will never be the same as they are now, in this very moment...enjoy the world, enjoy the people arround you, enjoy you!
This entry was posted in Accesorii, Ce as purta, Colectii, Diverse, Fashion and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s