A, B sau C?

Intrand intr-un magazin de lenjerie intima, am auzit din intamplare 2 prietene intrebandu-se oare ce masura poarta la sutien. Atunci mi-am dat seama ca eu imi stiu masura, dar totusi, nu m-am masurat niciodata pentru a o afla. Eu am aflat-o in cel mai “old fashion way” cu putinta, si anume proband diverse numere direct in magazin. Dar cum iti aflii masura daca nu ai timp niciodata de probe sau nu ti se da aceasta posibilitate? Ei bine, o simpla operatie matematica si cativa mici pasi ce trebuiesc urmariti, te ajuta sa aflii masura exacta a cupei si circumferintei tale.

Pasul 1: inarmeaza-te cu un centimentru si masoara-ti cutia toracica, imediat sub sani (aceasta este circumferinta, ceea ce se traduce prin cifra care formeaza masura sutienului).

Pasul 2: masoara-ti bustul in zona cea mai proeminenta a lui.

Pasul 3: afla marimea cupei scazand primul rezultat din cel obtinut in urma pasului cu #2. Diferenta dintre cele 2 reprezinta marimea cupei:

0 – 1.5cm  = AA
1.5 – 2.5cm = A
2.5 – 6.5cm = B
6.5 – 9cm = C
9 – 11.5cm = D
11.5 – 15cm =DD(E)
15 – 18cm = DD(F)
18 – 20.5cm = G

Pasul 4: alatura numarul pe care l-ai aflat la pasul #1 cu litera de la pasul #3 si afli marimea exacta pt sutien, corset sau bustiera.

Tips1:  in magazine o sa gasesti masuri pornind de la 60 pana la 125 (numaratoarea de face din 5 in 5), ceea ce inseamna ca, daca ai 68cm circumferinta taliei, atunci trebuie sa iti indrepti privirea spre un sutien care incepe cu “70”

Tips 2: masura de la sutien este aceeasi si pentru bustiera si pentru corset.

Nu uita ca, indiferent de masura pe care o porti la sutien, trebuie sa iti alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine: push-up, pentru micsorarea bustului sau unul confortabil.

Bineinteles ca acest subiect m-a impins spre a verifica noile colectii Victoria’s Secret 😀

Push-up Victoria's Secret

Push-up Victoria's Secret

Full coverage  Victoria's Secret

Full coverage Victoria's Secret

Low back multy way - Victoria's Secret

Low back multy way - Victoria's Secret

Advertisements

About Ab'yz

Get up and smile to the sun! It's a petty not to enjoy each day, each sunrise, each moonlight...things will never be the same as they are now, in this very moment...enjoy the world, enjoy the people arround you, enjoy you!
This entry was posted in Diverse, Fashion, Informatii Utile, Masuri haine and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s